Final Fantasy serisi
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Final Fantasy serisi
şansal açmadan ben açayım dedim. siz ne düşünüyorsunuz sizce de abartmadılar mı bu seriyi?
Geri: Final Fantasy serisi
hıı deme ben ff x ve x2yi oynadım ama pek bayılmadım ama dediklerine göre serinin en iyileri diilmiş zaten diğerlerinide deniycem
FF X i sevmediysen digerlerine hic bulasma bence sen..Bence seriyi abartmadılar çünkü bu bi devam serisi degil her oyunda yeni bi oyun oynuyorsunuz X..X-2 hariç o devam oyunuydu..FF X X-2 XII ve IX u herkese tavsiye ederim:)
Exillion- Chibi
-
İş/Hobiler : anime
Lakap : Xeon
abartmak dediğim bak şimdi ben şahsen oynamadığım halde her seride aynı motifleri aynı kişilikleri (ashe, cloud arasındaki İNANILMAZ benzerlik ) görmekten sıkıldım siz nasıl oynuyorsunuz yahu bunu böyle günlerce
ya eğer oyunun hikayesine kendini kaptırırsan deli gibi oynuyorsun çünkü insanda inanılmaz bi merak oluyor bikere..karakterler arasındaki benzerliik beni rahatsız etmiyor acıkcası hikaye ve oynanıs saglam oldukca devam serisinide yapabilirler...keşke parazit eve ninde devamı cıksada yeter artık bu seri bitmeli diye baslık acsak
Exillion- Chibi
-
Yok yaw laf sokmuyorum..Ben bayılırım pe ye keşke devamı çıksa ühü ühüChibiaya demiş ki:laf sokuyo o
Exillion- Chibi
-
:)olsun ama oynamış kadar oldum sayenizde..hem kimbilir belki bigün...
Exillion- Chibi
-
deme oda doğru ama bende snein sayende ff yi oynamadan oynamış kadr olmuştum eskiden
ya bu arada ben x ve x2 yi birdaha deniycem geçen ruscaydı çözemedim ilk 10dkkasında takıldım sinir oldum kapattım
ya bu arada ben x ve x2 yi birdaha deniycem geçen ruscaydı çözemedim ilk 10dkkasında takıldım sinir oldum kapattım
rusca takılman normal..english please:D
Exillion- Chibi
-
1 sayfadaki 1 sayfası